

Proțap de porc
Proțap de porc

Proțap de berbec
Proțap de berbec

Proțap de vițel
Proțap de vițel

Cartofi de Covasna
Cartofi de Covasna

Legume la ceaun
Legume la ceaun

Castraveți murați
Castraveți murați
Cere acum o ofertă pentru evenimentul tău! Contactează-ne cu încredere!
„Prospețime, frăgezime și gust inegalabil! Recomand For You Pub pentru proțap evenimente! Indiferent de numărul de invitați ei fac față cu brio!”
Virgil Mureșan
„Un gust desăvârșit și un aspect care te impresionează! Am mâncat deseori proțap berbecuț de la For You Pub, cu adevărat un deliciu!”
Emilian Andrei
„Eu și prietenii mei organizăm constant petreceri la cabane pentru a ne rupe de cotidian și repetitivitate. De când i-am descoperit pe cei de la For You Pub, am transformat aceste petreceri în adevărate festinuri, în care distracția se îmbină frumos cu buna dispoziție. Recomandăm cu drag!”
Mihai-Valentin Ungureanu
Recomandăm tuturor clienților noștri să realizeze o programare cu cel puțin 2 săptămâni înainte pentru un astfel de serviciu. În acest mod ne eficientizăm timpul pentru programări și putem realiza din timp toate pregătirile necesare pentru eveniment.
Ei bine, este important ca ai noștri clienți să știe că gătirea cărnii la proțap poate diferi în funcție de dimensiune și tipologie. O gătire corectă se efectuează aproximativ între 3.30 ore și 6 ore. Focul mic și rotisarea permanentă permite o adaptare a cărnii la o nouă structură.
Pregătirea cărnii la proțap este un element fundamental. În funcție de preferințele clienților se poate asezona carnea doar cu anumite condimente.
Ei bine, pentru că necesită spațiu de manifestare și gătire, proțapul pentru evenimente poate fi gătit în spații largi.
Da! Carnea este gătită uniform iar la final savoarea acesteia este una desăvârșită.
Cu siguranță! La Pub For You lucrăm doar cu persoane specializate, care prioritizează aspectul și calitatea cărnii!
Pătru Constantin
Manager
Mi-am dorit să transform proțapul într-o adevărată experiență culinară pentru clienți. Din acest motiv, tipurile distincte de carne sunt esențiale pentru a avea un gust și o structură deosebită.